9 redenen om nú een kaartje te kopen voor de benefietvoorstelling ‘Geen Paniek!’

9 redenen om nú een kaartje te kopen voor de benefietvoorstelling ‘Geen Paniek!’

Genieten van het hilarische toneelstuk ‘Geen Paniek!’ én tegelijkertijd het goede doel steunen: de beste combinatie toch? De mensen die je voorgingen, vinden dat ook. 

Sterker nog: het publiek dat de voorstelling al bezocht, is uitzinnig, dat blijkt wel uit de reacties.
Lees ook
Tjitske Reidinga organiseert benefietvoorstelling voor LINDA.foundation
Komedie
Geen Paniek! is een komedie waarbij het publiek een kijkje krijgt in het leven van de acteurs voor én achter de schermen. We zien de generale repetitie en een deel van de tournee van de klucht Niets aan. Maar niets loopt zoals het zou moeten en de klucht bezwijkt onder de druk van artistieke, emotionele en financiële problemen. Het is een topcast met onder andere Tjitske Reidinga, Peter Blok, Dick van den Toorn, Guy Clemens en Wendell Jaspers en is te zien in het DeLaMar Theater. Op 11 juli is de benefietvoorstelling voor LINDA.foundation.
Laaiend enthousiast
1. ‘Weergaloos’
‘Twee keer gezien in één week omdat de voorstelling zo weergaloos goed is!’
2. ‘Hilariteit’
‘Geniaal hoe het stuk in elkaar zit. We hebben aan een stuk door gelachen en ons geen moment verveeld. Wat fantastisch en wat een hilariteit!’
3. ‘Spektakel’
‘Wat een heerlijke voorstelling, wat een spektakel en wat een geweldig spel. Diep onder de indruk en enorm genoten en gelachen.’
4. Geweldig’
‘In tijden niet zo gelachen. Wát een hilarische voorstelling, GEWELDIG met hoofdletters!’
5. ‘Geestig’
‘Geweldige timings, cast en verhaal. Bizar, geweldig, geestig!’
6. ‘Gelachen’
‘Een uitstekende klucht met een originele insteek. We hebben heel hard gelachen!’
En ook recensenten zijn enthousiast:
7. ‘Komisch’
‘Drie keer eerder was de succeskomedie te zien, deze vierde is de beste. Met hogeschoolkomedianten ontrolt zich hier een hoogst komische heksenketel’ –  NRC****.
8. ‘Running gag’
‘Als er één stuk is waarop de term running gag van toepassing is, dan is het wel Geen Paniek!. Niet alleen in details, maar bovenal in de constructie waarbij het publiek daadwerkelijk driemaal dezelfde klucht krijgt voorgeschoteld’ – Theaterkrant***.
LINDA.foundation
De volledige opbrengst van de benefietavond gaat naar LINDA.foundation. Met jouw avondje lachen steun je gezinnen in armoede, zodat ook zij kunnen genieten met de feestdagen.
Dus hup, koop snel een kaartje. Dat doe je hier gemakkelijk en snel. Wacht niet te lang, want op = op.