5x waarom je de LINDA.foundation kerstkaarten móét hebben

5x waarom je de LINDA.foundation kerstkaarten móét hebben

Het is bijna weer december, de gezelligste maand van het jaar. Tijd om alle lieve mensen om je heen te laten weten dat je aan ze denkt. Dat kan met de prachtige kerstkaarten van LINDA.foundation.
Heb je nog geen kerstkaarten in huis? Niet getreurd, je kan ze bestellen via onze webshop. En dat is een goed idee om de volgende vijf redenen.
1. Omdat je familie gewoon ontzettend lief is
Met een kerstkaart verspreid je toch kerstliefde, maar dan wel op veilige afstand. Door een van onze mooie kaarten te versturen, bezorg je bij al je familieleden een lach op hun gezicht.
2. Omdat je niet met lege handen aan kunt komen tijdens het kerstdiner
De kaarten zijn niet alleen leuk om te versturen, maar ook heel leuk als cadeautje. Dus, je familie blij, jij blij. Win-win, toch?
3. Omdat de kerstkaarten van LINDA.foundation prachtig zijn
De kaarten zien er stuk voor stuk prachtig uit. Studio Room heeft ze speciaal voor LINDA.foundation met zorg ontworpen: hebben, hebben, hebben.
4. Omdat kerst er nou eenmaal bij hoort
Laten we eerlijk zijn: we zitten allemaal niet te wachten op eindeloze familiediners. Maar het hoort er nu eenmaal bij. Fleur de avond een beetje op met de mooie teksten op de kaartjes.
5. Omdat je hiermee de LINDA.foundation steunt
Een op de negen kinderen groeit op in armoede. Voor hen is een kerstdiner dus niet zo vanzelfsprekend. De opbrengst van de kaarten gaat naar LINDA.foundation. Zo doneer je geld aan een goed doel én maak je iemand blij. Het ultieme kerstgevoel.