5x waarom je de benefietfilmavond ‘Alles op tafel’ niet mag missen

5x waarom je de benefietfilmavond ‘Alles op tafel’ niet mag missen

De nieuwste film van Linda de Mol, ‘Alles op Tafel’, gaat in november in première. Daarom houdt LINDA.foundation een benefietfilmavond. Deze avond vindt op 2 november plaats in Singer Laren.
Wij hebben vijf redenen op een rijtje gezet waarom je de benefietfilmavond niet mag missen.
PREMIÈRE
De benefietfilmavond vindt plaats op 2 november. Dat is één dag voor de bioscooppremière. Op deze avond ben je dus een van de eersten die de film ziet, want een dag later is de film pas voor het grote publiek te bekijken. Als je niet van je buurvrouw wil horen hoe de film eindigt, kun je maar beter de eerste zijn die hem ziet, toch?
SFEERVOLLE LOCATIE
De film Alles op Tafel wordt getoond in het prachtige Singer Laren, een enorm sfeervolle locatie. Daarnaast is er een warm welkom met een drankje en iets zoets. Het chique theater is een prachtige plek voor een bijzondere avond.
ACTEUR ALLES OP TAFEL
Op deze bijzondere avond is er ook een acteur van de film aanwezig. Deze zal een welkomstwoordje houden om de avond goed te beginnen, zodat je de ultieme filmervaring kunt beleven.
GOODIEBAG
Aan het eind van de avond krijgen alle bezoekers een goed gevulde goodiebag mee naar huis. In samenwerking met onze sponsoren hebben we een heel fijne goodiebag samengesteld met producten die je écht wil hebben. Een must have!
GOED DOEL
Last but not least: de échte reden dat je met liefde zestig euro voor een kaartje betaalt, is omdat het geld naar de LINDA.foundation gaat. Hoe meer kaartjes we verkopen, hoe meer gezinnen we een fijne kerst kunnen geven. Dus kom gezellig met je hele vriendinnengroep naar Singer Laren voor een fantastische avond én goede daad.
Koop hier je kaartje voor de benefietfilmavond. Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele kaartjes.