5 x waarom je deze stoel, ontworpen voor LINDA.foundation, wil hebben

5 x waarom je deze stoel, ontworpen voor LINDA.foundation, wil hebben

Stylist en influencer Lonneke Nooteboom heeft in samenwerking met Basiclabel een stoel ontwikkeld voor LINDA.foundation.
Hieronder geven we vijf redenen waarom je dit stoeltje moét hebben.

 

DESIGN VAN LONNEKE NOOTEBOOM
Styliste Lonneke heeft het stoeltje persoonlijk ontworpen. De stoel is helemaal naar haar stijl ontwikkeld. En als schrijfster van de bestseller ‘Style your life’, weet zij hier wel het nodige vanaf. Wil je hebben, dus.
LIMITED EDITION
De stoel is exclusief verkrijgbaar bij Basiclabel en er zijn slechts 250 exemplaren. Zo heb je dus iets moois én origineels in huis staan.
Stoel
‘KEYPIECE’
Een ontwerp van Lonneke kan natuurlijk niet zonder een keypiece. Het stoeltje is daarom basic op het eerste gezicht, gemaakt van een prachtige stof, met het kussentje als keypiece. Zo past de stoel in elk interieur en maakt hij de ruimte helemaal af.
COMFORT
Laten we het zitcomfort niet vergeten. De fit van deze stoel is gemaakt om op te relaxen. Hij zit heerlijk en past overal. Perfect voor in de woonkamer, leeshoek, slaapkamer of misschien in de de hal? You name it. 
STEUNTJE IN DE RUG
Dit vinden wij de belangrijkste reden om voor deze bijzondere stoel. Hij geeft niet alleen jouw rug steun, maar zorgt ook bij anderen voor een steuntje in de rug. De helft van opbrengst van de stoel gaat namelijk naar LINDA.foundation en komt volledig ten goede aan arme gezinnen.
Benieuwd geworden naar het stoeltje? Je bestelt het hier.