2021 begint goed voor LINDA.foundation vanwege verlengde samenwerking

2021 begint goed voor LINDA.foundation vanwege verlengde samenwerking

Het nieuwe jaar begint goed voor de LINDA.foundation: per 1 januari 2021 is de samenwerking met de Nationale Postcode Loterij met drie jaar verlengd.
De Nederlandse loterij steunt goede doelen voor mens en natuur, zoals LINDA.foundation.
SAMENWERKING
Sinds 2015 ontvangt LINDA.foundation jaarlijks een bedrag van maar liefst 500.000 euro om Nederlandse gezinnen in armoede een steuntje in de rug te geven. Daardoor kan LINDA.foundation ieder jaar opnieuw duizend gezinnen helpen.
De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Dankzij 3 miljoen meespelende Nederlanders worden 105 goede doelen gesteund. In totaal schonk de loterij sinds de oprichting 6,2 miljard euro aan goede doelen en maatschappelijke initiatieven.
LINDA.FOUNDATION
Eén op de negen kinderen in Nederland leeft in armoede, en naar verwachting zal dit aantal door de coronacrisis alleen maar stijgen. LINDA.foundation heeft sinds de start in 2013 al bijna twintigduizend gezinnen blij gemaakt.
De giften gaan naar de aanschaf van cadeaukaarten voor arme gezinnen. Deelnemende bedrijven doen een extra duit in het zakje: jij doneert bijvoorbeeld 50 euro, en een gezin krijgt 60 euro op de cadeaukaart. Linda de Mol betaalt zelf alle overheadkosten van de foundation.