12.500 euro voor de LINDA.foundation dankzij de Hoefslagrally

12.500 euro voor de LINDA.foundation dankzij de Hoefslagrally

Het was zwaar en lang, maar de Hoefslagrally 2016 is gereden. Ook dit jaar was de LINDA.foundation het goede doel. Dankzij de rijders, sponsoren en de veiling is er een bedrag van 12.500 euro opgehaald.
Vrijdag, 22 april 2016, 12:05 uur
Op 17 april 2016 vond de Hoefslagrally voor de achtste keer plaats. De deelnemers moesten routes rijden van 300 kilometer, maar als je fout reed werd dat natuurlijk al snel 400 kilometer.
Van Bentley tot Porsche
Er werd natuurlijk niet gereden in alledaagse wagens, maar de auto’s moesten een beetje bijzonder zijn. Van een Bentley uit 1935 tot een extreme gloednieuwe Porsche; autoliefhebbers langs de route keken hun ogen uit.
Veluwe
De route liep dit jaar langs de Grebbe-linie naar de Veluwe. Na de lunch konden de deelnemers op een militair oefenterrein bij ’t Harde een verrichting doen.
Iedereen hielp mee
Tevreden gezichten bij de lunchbreak en de terugkeer in De Hoefslag waar genoten werd van het ontbijt en het diner. De Echoput in Apeldoorn diende als lunchlocatie. De parkeerplaatsen en de stempelposten werden bemand door leden van de Rotary De Bilt – Bilthoven.
Veiling
De rally werd afgesloten met een leuke veiling. Exclusieve prijzen werden geveild onder de hamer van veilingmeester Willem Berdenis van Berlekom. Door het mooie weer, het lekkere eten, de prachtige auto’s en de gezelligheid werd het een onvergetelijke dag. En dankzij de inzet van iedereen is er een fantastisch bedrag opgehaald voor de LINDA.foundation.