PARTNERS

De ANKO is de branchevereniging van professionele kappers in Nederland. Kappers hebben niet alleen hart voor hun vak, maar ook voor mensen. Kappers raken mensen en dragen bij aan ons gevoel van welzijn. Naar aanleiding van het 125-jarig bestaan van de ANKO hebben de professionele kappers van Nederland besloten om samen te werken met de LINDA.foundation. We willen gezinnen voor wie een bezoek aan de kapper onbetaalbaar is de kans geven om – juist rond de feestdagen – te genieten van een kappersbehandeling en een mooi kapsel.

Nationale-Nederlanden wil graag maatschappelijk betrokken zijn bij Nederland. Daarom doneren en steunen wij de LINDA.foundation door onder andere onze speciale Nationale-Nederlanden CreditCard, het maatschappelijke programma Future Matters en tijdens de Dam tot Damloop. En ook tijdens de inpakdag helpen collega’s van Nationale Nederlanden de LINDA.foundation met het inpakken van de pakketten die worden verzonden aan de gezinnen.

‘Wie jarig is, trakteert’: onder deze noemer hebben wij vorig jaar, tijdens onze 30ste verjaardag, besloten sponsor te worden van de LINDA.foundation. En we hebben onze samenwerking met nog een jaar verlengd. Want wij vinden het ontzettend belangrijk dat ook de gezinnen die het wat minder breed hebben een steuntje in de rug krijgen. En door onze support en de support van vele anderen krijgen steeds meer gezinnen een prachtig cadeautje in de decembermaand!

Wereldhave is sinds 2014 een unieke samenwerking aangegaan met de LINDA.foundation. Wereldhave en winkeliers zetten zich gezamenlijk in om ieder jaar zo veel mogelijk geld op te halen voor de LINDA.foundation. De filosofie van de LINDA.foundation sluit nauw aan bij die van Wereldhave; de verbinding versterken met lokale omgeving van haar winkelcentra.