PARTNERS

Nationale-Nederlanden wil graag maatschappelijk betrokken zijn bij Nederland. Daarom doneren en steunen wij de LINDA.foundation door onder andere onze speciale Nationale-Nederlanden CreditCard, het maatschappelijke programma Future Matters en tijdens de Dam tot Damloop. En ook tijdens de inpakdag helpen collega’s van Nationale Nederlanden de LINDA.foundation met het inpakken van de pakketten die worden verzonden aan de gezinnen.

‘Wie jarig is, trakteert’: onder deze noemer hebben wij vorig jaar, tijdens onze 30ste verjaardag, besloten sponsor te worden van de LINDA.foundation. En we hebben onze samenwerking met nog een jaar verlengd. Want wij vinden het ontzettend belangrijk dat ook de gezinnen die het wat minder breed hebben een steuntje in de rug krijgen. En door onze support en de support van vele anderen krijgen steeds meer gezinnen een prachtig cadeautje in de decembermaand!

JCI Nederland is een vereniging voor jonge mensen tot 40 jaar die zich richt op de ontwikkeling van mensen, de maatschappij en het bedrijfsleven. Met ongeveer 2500 leden verdeeld over bijna 100 kamers in Nederland, richten zij zich op sociale relaties die samen tot ontwikkeling komen ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling, het bedrijfsleven en de maatschappij.